Sociala promenader

Social promenad 1-1,5h
På våra sociala promenader välkomnas ägare tillsammans med sina hundar. Målet är att skapa dynamiska grupper där hundarna kan få utlopp för sina sociala behov med andra hundar. Men även tillgodose det dagliga behovet av promenad samt jobba med kommunikationen mellan hund och människa. Hunden är lös om det är lämpligt eller i långlina (10-15m) och kopplas endast i sele. Ej i hals/nacke. Det finns utrustning att låna vid behov. Meddela då detta innan via mail så fixar vi det. Vi går en lugn promenad tillsammans, i ungefär en timme, i avkopplande miljö som skog eller naturområde. För de som vill finns även möjlighet att ta en fika och ställa frågor till utbildad instruktör efter promenaden. Total tid brukar vara runt 1,5h.
De sociala promenaderna lämpar sig för hundar som går bra ihop med andra hundar. Syftet är att erbjuda kvalitativ socialisering, förbättra eller upprätthålla hundens sociala förmåga. Att skapa en miljö där hunden kan trivas och njuta av umgänget med andra hundar. En trevlig aktivitet för hund och ägare att göra tillsammans.

Har din hund problem med att umgås med andra hundar så rekommenderar jag att du bokar en privatlektion där vi kan titta närmare på orsak och jobba mot att din hund ska kunna umgås med hundkompisar på ett balanserat sätt.

Förkrav: för att jag som instruktör ska kunna sätta ihop grupper med hundar som passar ihop behöver jag lära känna dig och din hund lite innan. Därför krävs det att ni bokar in en privat promenad (30min, 200kr) innan ni deltar på promenaderna i grupp. Känner jag redan eran hund från privatlektioner eller liknande behövs ingen privat promenad innan anmälan.
Gruppen utformas och anpassas efter den första hunden som anmäls. Det kan därför hända att jag nekar en hund som inte är lämplig för just det tillfället och godkänner en annan mera lämplig hund som anmälts senare.
Kommande Social promenader;

LÖRDAG 6/2

Tid: 10:00-11:30

 

LÖRDAG 13/2

Tid: 10:00-11:30

 

LÖRDAG 20/2

Tid: 10:00-11:30

 

LÖRDAG 27/2

Tid: 10:00-11:30

Plats: Arboga med omnejd

Pris: 300 kronor

Anmälan hittar du här.

Har du frågor eller vill göra en bokningsförfrågan för privat promenad eller social promenad i grupp är ni välkomna att ta kontakt med mig här.
 

Social promenad med instruktören Sasha Goldman från Dog Faculty i Frankrike.