Fitnesspromenader

Fitnesspromenad 1-1,5h
På våra fitnesspromenader välkomnas ägare tillsammans med sina hundar. Målet är att tillgodose det dagliga behovet av promenad samt ge lite extra utmaning fysiskt utan onödig stress. Vi går en promenad tillsammans, på ungefär en timme, i avkopplande miljö som skog eller naturområde. Vi kommer bitvis att gå i terräng och i uppförsbackar. Samtliga hundar är kopplade i långlina som finns att låna för de som behöver. Under dessa promenader behöver hunden inte ha någon närmare kontakt med andra hundar, men din hund behöver kunna vistas runt andra hundar på lite avstånd utan att gå upp i varv. För de som vill finns även möjlighet att ta en fika och ställa frågor till utbildad instruktör efter promenaden. Total tid ungefär 1,5h.
 
Fitnesspromenaderna lämpar sig för hundar som kan vistas med andra hundar på avstånd utan problem. De behöver dock inte ha någon nära kontakt. 
 
Syftet är att erbjuda en promenad som är lite extra fysiskt krävande på ett skonsamt sätt utan att skapa onödig stress. Tillgodose hälsosam fysisk och mental aktivering. Att skapa en miljö där hunden kan trivas och njuta av promenaden. En trevlig aktivitet för hund och ägare att göra tillsammans.

Har din hund problem med att vistas runt andra hundar så rekommenderar jag att du bokar en privatlektion där vi kan titta närmare på orsak samt jobba mot att din hund ska kunna vistas runt och kanske till och med kunna umgås med hundkompisar på ett balanserat sätt så småningom.

Förkrav: Hund och ägare bör vara friska och i tillräckligt god kondition för att klara av att promenera i blandad terräng i en timme. Hunden bör vara minst 6 månader gammal.
Framtida fitnesspromenader;
DabbaDog kommer att anordna fitnesspromenader under hösten 2020.
Sidan kommer att uppdateras med datum snart. Håll utkik!
Har du frågor är du välkomna att ta kontakt med mig här.
 

"Oslo" Flatcoated retriever