Privatlektioner

Enskild tid med certifierad instruktör
När ni bokar en privatlektion anpassas lektionen efter era önskemål och ni har intruktörens fulla uppmärksamhet. På privatlektioner jobbar vi först och främst med problemrelaterade beteenden. Har ni inga större problem men ändå vill ha egentid med instruktör kan ni boka coaching istället.
 
Jag kan erbjuda vägledning och stöd angående olika typer av problemrelaterade beteenden. Till exempel: utfall och skäller på promenader, svårigheter att umgås med andra hundar eller människor, problem med hantering, rädslor, skäller inomhus eller i trädgården, förstörelse i hemmet osv.
Den första lektionen brukar ta 2 timmar. Då ingår även en analys och ett individanpassat träningsprogram med förslag på aktiviteter och åtgärder som anpassas efter era förutsättningar. Jag rekommenderar att man bokar in ett par uppföljande lektioner på 1h var där vi går igenom pratiska saker. Därför finns det ett startpaket att köpa med totalt tre lektioner till ett lägre pris. Hur ofta vi ses väljer ni helt själva. 
Pris för privatlektioner hittar ni här.

Område: Arboga och Köping med omnejd.
Jag kan även erbjuda privatlektioner utanför utsatt område. Då tillkommer 20 kronor per mil i ersättning för den totala resan.
Har du frågor och funderingar eller vill du boka en privatlektion?
Tveka inte att höra av dig till mig med en förfrågan här.
This is Haku, a very cool pupper. We wil

"Haku", Aktia Inu