Anmälan kurser & aktiviteter

Anmälan & betalning
Genom att fylla i dina uppgifter nedan anmäler du dig till respektive kurs eller aktivitet. Det går bra att anmäla sig till flera kurser och aktiviteter i samma anmälan, men kom ihåg att skriva namnet på samtliga kurser och aktiviteter som du vill anmäla dig till. Anmälan är bindande.
 
När jag mottagit din anmälan skickar jag ut en bekräftelse, på om det finns plats och om dina anmälan godkänts, tillsammans med en faktura. Betalningen ska vara DabbaDog tillhanda inom två veckor. Startar kursen inom två veckor eller tidigare ska betalningen vara DabbaDog tillhanda snarast. Senast innan kursens/aktivitetens start. Betalningen sker enklast med SWISH. Om du inte har SWISH var vänlig meddela detta via mail så löser vi det.

Avbokning
Avbokning och återbetalning godkännes endast mot uppvisande av läkarintyg alt. veterinärintyg.

Vaccination
Hunden skall vara vaccinerad mot smittsamma sjukdomar.

Försäkring & ansvar
Hunden ska vara försäkrad och jag rekommenderar att ni även har en ansvarsförsäkring. Som ägare till hunden har du strikt ansvar för din hund och eventuella skador orsakat av din hund under aktiviteter och kurser.  DabbaDog ansvarar inte för skador på andra individer eller material.
Genom att trycka på "skicka" bekräftar du att du har läst och godkänt information ovan angående anmälan, betalning, avbokning, vaccination, försäkring samt ansvar.

Tack för din anmälan.
Jag återkommer så snart jag kan.

Vänligen,

Cecilia Andersson
DabbaDog