Coaching

Enskild tid med certifierad instruktör
När du bokar coaching anpassas lektionen efter era önskemål och du har intruktörens fulla uppmärksamhet. Det kan vara lämpligt om du av någon anledning har svårt att komma på kurs eller kanska bara vill ha effektiv tid tillsammans med instruktören.
 
Jag kan erbjuda vägledning och stöd angående olika typer av förfrågningar. Till exempel: valpcoaching, kvalitativa promenader, koppelträning, skapa en sund relation, boosta självkänslan, pensionärscoaching, aktivering, berikning och aktiviteter.
Coaching lämpar sig för hundar i alla åldrar och inga förkunskaper krävs.
Har ni problem i vardagen som kräver en utredning rekommenderar jag att ni bokar en privatlektion. På privatlektioner jobbar vi med problemrelaterade beteenden. Det ingår då en analys av beteendet och situationen samt ett individanpassat träningsprogram. Du kan läsa mera här.
Exempel på coaching;
-Valpcoaching, från 1h
Vi jobbar med hur man skapar goda vanor, tillgodoser grundläggande behov, bygger upp en sund relation, bra kommunikation och förståelse för hunden samt lämplig aktivering för att minska riksen för problembeteenden. Målet är att ge förutsättningar för att valpen ska kunna utvecklas till en balanserad vuxen individ och skapa en behaglig vardag tillsammans med er hund. Det går även bra att komma med egna önskemål.

 
-Kvalitativa promenader, från 1h
Det är otroligt viktigt för hundens välmående att promenaderna är kvalitativa. Annars ökar risken för stress och frustration som lätt leder till problem. Kvalitativa promenader främjar naturliga beteenden, verkar stressdämpande, får hunden att känna sig nöjd och må bra. Här ger jag er de verktyg ni behöver för att arbeta mot att få till behagliga promenader för er och eran hund.

-Koppelträning, från 1h
Att kunna hantera koppel på lämpligt sätt och att hunden känner sig bekväm är grunden för behagliga promenader som ni båda kan njuta av. Om hunden drar i kopplet tittar vi på möjliga orsaker för att åtgärda grundorsaken. Vi jobbar även med att skapa goda vanor och ett fint koppelgåeende.
-Relation och kommunikation, från 1h
Här tar vi en titt på eran relation. Vi jobbar med hur ni kommunicerar med hunden och vilken information hunden ger till er. Att skapa förståelse för hundens språk och signaler. Jag använder mig mycket av autentisk kommunikation där ärlighet spelar en stor roll samt frivillig hantering som främjar tillit. Något som är grunden i en sund relation.
-Aktivering och berikning
-Pensionärscoaching
-Självkänsleboost
 
Pris för coaching hittar ni här.

Område: Arboga och Köping med omnejd.
Jag kan även erbjuda privatlektioner utanför utsatt område. Då tillkommer 20 kronor per mil i ersättning för den totala resan.
Har du frågor och funderingar eller vill du boka coaching?
Tveka inte att höra av dig till mig med en förfrågan här.
20200309_121453_edited.jpg

"Ulysse", Old english sheepdog