Hundrastning & dagverksamhet

Rullande hunddagis med skogspromenader i grupp
DabbaDog erbjuder framför allt hundrastning i små dynamiska grupper, där målet är att alla hundar ska kunna känna sig trygga och trivas på promenaden. Stor vikt läggs därför vid att skapa balanserade grupper med hundar som tycker om att vara tillsammans. Allt för att samtliga ska kunna njuta av promenaden och umgänget. En verksamhet i liten skala där varje individ är viktig.
Jag fokuserar på att tillgodose kvalitativa promenader i skog och naturnära miljöer där hundarna kan koppla av utan onödig stress. Under dessa promenader får hunden hälsosam mental och fysisk aktivering samt kvalitativ socialisering med andra hundar.
 
Rullande hunddagis med skogspromenader i grupp lämpar sig för hundar som går bra ihop med andra hundar. Syftet är att erbjuda kvalitativ socialisering, förbättra eller upprätthålla hundens sociala förmåga. Tillgodose hunden behov för promenader samt hundens sociala behov. Att skapa en miljö där hunden kan trivas och njuta av umgänget med andra hundar. Kvalitativa promenader främjar hundens naturliga beteende, verkar stressdämpande, får hunden att känna sig nöjd och må bra.

Har din hund problem med att umgås med andra hundar så rekommenderar jag att du bokar en privatlektion där vi kan titta närmare på orsak och jobba mot att din hund ska kunna umgås med hundkompisar på ett balanserat sätt.

Jag använder etiska metoder med positiv förstärkning och autentisk kommunikation.
Jag tar helt avstånd från fysisk bestraffning.
Här kan du läsa mera om min filosofi.
 
Så här går det till;
samtliga hundar hämtas upp i hemmet på morgonen enligt avtalad tid och transporteras med bil till utgångsplatsen för promenaden. Sedan går vi en promenad tillsammans på ungefär 1,5 timmar. Hundarna återlämnas sedan i hemmet under eftermiddagen efter avslutad promenad. Ni behöver inte vara hemma då hunden hämtas och lämnas. Som ägare får ni kontinuerlig information samt bilder och filmsnuttar där ni kan följa eran hunds och DabbaDog-gängets aktiviteter på promenaderna.
Upphämtningsområde: Arboga och Köping med omnejd.
 
För att garantera en plats på promenaderna är ni välkomna att boka månadsabonnemang med 1-5 fasta promenader i veckan. Det går även att boka enstaka promenader i mån av plats.
Pris: prisuppgifter hittar du här.
Har du frågor eller vill du göra en bokningsförfrågan?
Tveka inte att kontakta Cecilia Andersson på DabbaDog här.
Privata promenader (i mån av tid)
Privata promenader görs i mån av tid. Då hämtas din hund upp i hemmet och jag går en promenad i närområdet eller transportera hunden till skog-/naturområde. Ensam eller med en lämplig hundkompis. Promenaden individanpassas efter era önskemål.
20190417_130947.jpg
20190411_180606.jpg
20190705_110023.jpg
20190722_115326.jpg
20190705_112435.jpg